Klipsch Outdoor kaiuttimet – Yhteensä hankinta katsaus

Trending Post

Kuten olen toisessa viestissä selventänyt, olen Klipschin kaiuttimien kannattaja. Se lasketaan yhdeksi johtavista tuottajista samassa sarjassa Bosen kanssa ja – sanon tämän omakohtaisesta kokemuksesta – se tarjoaa hintalappunsa veroista tehoa. En liioittele estetiikkaa, mutta Klipsch valmistaa joitakin parhaimman näköisiä genelec g kaksi aktiivikaiuttimet ympärillä. Katsokaa vain heidän “Gallery”-mallistoaan ja sanokaa sitten, että se ei näytä suorastaan uskomattomalta!

Haluan jakaa Klipschin ulkokaiuttimet kahteen laajaan kategoriaan: tavalliset ja rock-kaiuttimet.

Erottelu tulee varmasti selväksi parissa minuutissa.

Klipschin ulkokaiuttimet – AWR-650-SM “rock”-kaiuttimet.

Jotkut rakastavat sitä ja toiset halveksivat sitä. Klipschin “rock”-kaiuttimet näyttävät herättävän ihmisissä äärimmäisiä reaktioita. Syynä on varmasti niiden sen sijaan selkeä tyyli.

myydään Klipsch rp-8000f on suunniteltu muistuttamaan oikeita puutarhakiviä. Kaiuttimet on sisällytetty tähän kivimäiseen kuoreen ja ne näyttävät aivan kuin suoraan Flintstonesista. Kallion kaltainen huone on UV-kestävä ja erittäin tukeva. Voit pudottaa nämä kaiuttimet 10 metristä ja saada ne edelleen toimimaan upouusiakin.

Vaikka estetiikka ei ole suuri näkökohta kaiuttimia hankittaessa, näiden “rock”-kaiuttimien erityinen muotoilu joko saa ihmiset muuttumaan kokonaan pois tai heistä tulee välittömiä faneja. Joidenkin mielestä se on hintaansa nähden aivan liian mauton (ja minä kuulun tähän ryhmään), kun taas toiset pitävät ulkoasua erittäin houkuttelevana ja, no, “ulkoilma-aiheisena”.

Muotoilun lisäksi, jos katsot näiden kaiuttimien sydämeen, löydät varmasti vankan kokoonpanon, joka voi tarjota loistavan äänitehokkuuden ympäristöstä huolimatta. Kaiuttimissa on vaihteluväli 66 Hz:n ja 20 kHz:n välillä, ja ne tuottavat 50 W jatkuvaa/200 W korkeustehoa. Ajoneuvon kuljettajaosat ovat 2 0,75 tuuman polymeerikupu-tweeteriä ja yksi 6,5 tuuman polymeerikartiokaksoiskaiutin woofer. Haastavasta ulkonäöstään huolimatta nämä kaiuttimet painavat vain 5,9 kg. Suorituskyvyltään ne tarjoavat voimakkaan, kristallinkirkkaan hyötysuhteen ja soveltuvat parhaiten ulkotiloissa pidettäviin juhliin.

Näitä Klipschin ulkokaiuttimia on tarjolla 2 pinnalla – hiekkakivi ja graniitti. Käteisvarojeni arvosta suosin graniittipintaa. Se vain näyttää … luonnollisemmalta.

Klipschin ulkokaiuttimet – rutiinikaiuttimet

Tähän luokkaan kuuluvat AW-650, AW-500, AW-400, AW-500-SM, AW-525 ja KHO-7 ulkokaiuttimet. Nämä kestävät kaiuttimet sisältävät kaikki UV-suojatun, pölyltä suojaavan yksikön, jossa on ruostumaton alumiiniristikko.

Yksi tehokkaimmista näistä on Klipsch AW-650 -ulkoilmakaiutin, joka tuottaa 85 watin jatkuvan ja 340 watin huipputehon ja sisältää 1 tuuman titaanikuppikaiuttimen, joka tuottaa korkeat taajuudet äärimmäisen laadukkaasti. Taajuustoiminto on 70 Hz:n ja 20 kHz:n välillä. Tämä on pitkäikäinen ja tehokas kaiutin, joka tuottaa kristallinkirkasta ääntä. Pari tällaista uima-altaan ympärille riittää enemmän kuin hyvin ulkotilaisuuksiin.

AW-650 on kuitenkin uskomattoman kallis, sillä sen hinta on 549 dollaria. Jos et jaksa maksaa lunnasrahaa parista kaiuttimesta, mutta haluat silti Klipschin korkeaa laatua, voit sen jälkeen valita Klipsch AW-400 2-tie-ulkokaiuttimen, joka maksaa vähittäismyynnissä alle puolet AW-650:stä, 249 dollaria. Se tuottaa 50 W jatkuvaa ja 200 W huipputehoa, mikä ei ole AW-650:n kaltainen, mutta riittää kuitenkin suurelle ulkoalueelle. Laite on myös todella vahva. 1 tuuman diskantti on valmistettu polymeeristä AW-650:n titaanin sijaan, mutta se tekee loistavaa työtä.

Näitä kolmea Klipschin ulkokaiutinta suositellaan; voit kuitenkin varmasti valita muut edellä mainitut versiot, riippuen vaatimuksistasi ja käyttösuunnitelmastasi. Niiden välillä ei ole juurikaan valinnanvaraa, lukuun ottamatta kustannuksia ja tehoa.

Latest Post